Concerten Concerten

In het jaar 2004 werd de Stichting Concerten Oude Kerk Zoetermeer opgericht en organiseert sinds die tijd jaarlijks een groot aantal klassieke concertuitvoeringen in de Oude Kerk.

Wekelijks is er op woensdag een lunchpauzeconcert (12:45 - 13:15 uur) en 1x per maand op zaterdagmiddag (15:00 - 16:00 uur) een orgelconcert. Het bezoekersaantal van lunchpauzeconcerten is inmiddels gestegen naar zo'n 110 bezoekers per concert. Ook worden er op ad-hoc basis speciale concerten georganiseerd.

Alle concerten worden gegeven door ervaren professionele musici en ensembles uit binnen- en buitenland. Ook krijgt aankomend jong talent de kans om zich te laten horen.

De lunchpauze- en inloopconcerten in de Oude Kerk die plaatsvinden onder auspiciën van de stichting zijn gratis toegankelijk. Voor de orgelconcerten geldt een toegangsprijs.

Informatie:
www.concertenzoetermeer.nl