Het huren van de Oude Kerk Het huren van de Oude Kerk

De Oude Kerk is een historisch monument met een schitterend interieur en een uitstekende akoestiek. Dat is de reden dat ons kerkgebouw zich uitstekend leent voor concerten en bijeenkomsten.

Naast het monumentale Lohman-orgel beschikt de Oude Kerk over een koororgel en een concertvleugel, deze zijn eigendom van de Stichting Concerten Oude Kerk Zoetermeer en beschikbaar voor verhuur.

In de Oude Kerk vinden ook exposities plaats, waar beeldende kunstenaars hun werken tonen. Ook wordt de kerk verhuurd voor huwelijks- en uitvaartdiensten. Wij overleggen graag over of en hoe wij aan uw wensen kunnen voldoen.

De kerk beschikt faciliteiten voor het schenken van koffie, thee en andere dranken. Zonodig kan voor catering worden gezorgd.

Bij concerten zijn er maximaal ca. 300 zitplaatsen beschikbaar voor bezoekers.

Wilt u verdere informate aanvragen over de mogelijkheden en voorwaarden van huur van de Oude Kerk?
KLIK HIER voor het "Formulier Verhuur".

Vul het formulier a.u.b. zo volledig mogelijk in, zodat wij u van de gewenste informatie of antwoorden kunnen voorzien.