Kidshour Kidshour

Ongeveer eenmaal per zes weken is er Kidshour. Bekijk de agenda om welke data het gaat!
KidsHour is een speciale bijeenkomst voor kinderen van 4 - 12 jaar. Kidshour is er tijdens de kerkdienst, aanvangstijd 9.45 uur en wordt gehouden in ons wijkgebouw, Dorpsstraat 57 (direct tegenover de Oude Kerk).

Deze ochtenden is er dan geen kindernevendienst. Kidshour heeft een open karakter, juist ook voor vriendjes en vriendinnetjes, rand- en buitenkerkelijke kinderen, en de kinderen van de scholen in de wijk. Er wordt gespeeld, gezongen met het combo en op verschillende wijzen aandacht gegeven aan een verhaal uit de Bijbel. Ook verwerken de kinderen het verhaal op een creatieve manier.

Voor informatie en/of vragen kun je mailen met Liesbeth Bos:

Terugblik Seizoen 2014-2015
16 november 2014: Tijdens KidsHour hebben wij het thema 'geef te eten' behandeld als onderdeel van '7 coole dingen voor een ander'. Na een quiz over eten en drinken heeft elk kind voor zijn of haar buurman (m/v) een pannenkoek gebakken. Foto's hiervan zijn hier te bekijken

5 oktober 2014: Foto's van de KidsHour op deze dag.